Η εταιρία Χάλαρης Κατασκευαστική δραστηριοποιείται στην Αττική από το 1999. Έχει κατασκευάσει πληθώρα έργων επιτυχώς, αποκτώντας υψηλό επίπεδο οργάνωσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.  Ακολουθεί τις εξελίξεις του κλάδου, εμπλουτίζοντας διαρκώς τα έργα της με νέα υλικά και νέες αρχιτεκτονικές τάσεις και επενδύει στην αναβάθμιση των κατασκευών σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις δόμησης.

Κύριο αντικείμενο απασχόλησης είναι, η κατασκευή και πώληση διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων. Η εταιρεία μπορεί να καλύψει κατασκευές ιδιωτικών έργων, από την έκδοση άδειας μέχρι και την τελική αποπεράτωση. Επιπλέον, αναλαμβάνει ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων με μία ολοκληρωμένη ομάδα μηχανικών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών.

Με πρωταρχικό μέλημα την ανέγερση άρτια στατικών κτηρίων ικανά να αντεπεξέλθουν στις ιδιαίτερες συνθήκες του σεισμογενούς ελληνικού εδάφους, η εταιρεία Χάλαρης Κατασκευαστική μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών της. Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των κατασκευών της, αλλά και για την ιδιαίτερη, σύγχρονη αισθητική και λειτουργικότητα των έργων της.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Χάλαρης Μανώλης, με εμπειρία και μεράκι 30 ετών στις οικοδομικές κατασκευές, καθώς πλέον και τα παιδιά του, Αντώνης και Αριάδνη. Ο Χάλαρης Αντώνης, μηχανολόγος-μηχανικός Τ.Ε. με μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου, αναλαμβάνει τις μελέτες και τις επιβλέψεις των έργων καθώς και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων των κατασκευών. Η Αριάδνη Χάλαρη, πτυχιούχος του τμήματος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) με ειδίκευση στη Χρηματοοικονομική λογιστική, έχει αναλάβει εκτός από την οικονομική διαχείριση της εταιρείας και τις οικονομικές μελέτες και προϋπολογισμούς των έργων αυτής.